Política de privacitat

La pàgina web formalweb.cat és propietat de Jordi Llobet Palau amb DNI 43706923T. La present política de privacitat té l'objectiu de proporcionar informació sobre com Formal Web tracta les seves dades personals d'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.


Responsable del Tractament

El Responsable del Tractament de les seves dades personals és Jordi Llobet Palau DNI 43706923T. Correu electrònic: hola@formalweb.cat.


Tractament de les dades

  • Tractament: Contacte
  • Finalitat: Gestió de la sol·licitud de contacte
  • Legitimació: Consentiment de l’interessat.
  • Termini de conservació: Les dades es conservaran fins que finalitzi el tràmit de contacte i, en qualsevol cas, quan l’interessat revoqui el seu consentiment.
  • Destinataris: No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.


Com pot exercir els seus drets?

Quan el tractament de les seves dades personals estigui basat en el seu consentiment podrà revocar l'autorització que va donar en qualsevol moment, adreçant-se per escrit a l'adreça de correu electrònic hola@formalweb.cat. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament adreçant-se per escrit a l'adreça de correu electrònic: hola@formalweb.cat. En qualsevol cas, la seva sol·licitud haurà d'anar acompanyada amb fotocòpia del seu DNI, passaport o document legal vàlid que li identifiqui.


Formal Web l'informarà sobre les actuacions derivades de la seva petició en el termini d'un mes. Si considera que Formal Web no ha donat una resposta adequada a la seva sol·licitud, pot presentar una reclamació davant l'Agència Catalana de Protecció de Dades (apdcat.cat).