Disseny Web

A Formal Web comencem amb un anàlisi inicial del seu negoci. El seu propòsit és arribar entendre la seva organització, els seus productes i els seus clients. Amb aquesta informació iniciem del disseny de l'estructura de la seva pàgina web. L'objectiu és trobar un compromís entre creativitat visual i missatges clars que garanteixin l'interès dels possibles clients per adquirir els seus productes o, almenys, demanar-ne informació. Per a aconseguir una usabilitat òptima totes els nostres dissenys són responsive, és a dir, adaptats a tots els dispositius.

Des d'un bon principi el meu treball està orientat a aconseguir quelcom d’especial, diferent dels vostres competidors i veritablement únic. En aquest sentit, treballarem amb vostès per dissenyar una web atractiva i funcional que els permeti recuperar la inversió quan abans millor.

Necessites ajuda? »

Posicionament SEO

Disposar d'una pàgina web atractiva ja no és suficient per captar més clients per al seu negoci. En els darrers anys, comptar amb una estratègia SEO s'està convertint en imprescindible per aconseguir posicionar una pàgina web en els primers llocs dels principals motors de cerca.

No podem oblidar que la competència en l'entorn online és cada vegada més gran. Per tant, es fa necessari diferenciar-se i dur a terme accions de màrqueting online que permetin potenciar la marca.

De forma molt breu la nostra estràtegia SEO es basa en: anàlisi de les paraules clau o keywords relacionades amb el seu negoci. Redacció de continguts de qualitat (text i imatges) basats en aquests paraules clau. Definició enllaços interns i externs "URL's amigables", és a dir, amb riquesa de paraules clau relacionades. Finalment, seguiment i monitorització de tots aquests aspectes: Google Analytics, Seo Search Console.

Necessites ajuda? »

E-commerce

En la venda online, e-commerce, l’aspecte de la botiga web és realment important. Amb tota seguretat serà la primera impressió que s'endurà el possible client de la vostra marca.

Tothom està acostumat a les botigues tradicionals, on es poden tocar els productes, fer preguntes i deixar-se assessorar pels venedors. Per superar aquests avantatges del comerç tradicional, el comerç online ha d'oferir algun avantatge addicional.Quin?

La solucció a aquest desavantatge passa per disposar d'una botiga online optimitzada. Per a aconseguir-ho, és essencial que l’experiència de l’usuari sigui realment senzilla sense que es perdi de vista l'atracció per l'adquisició del productes. Els visitants han de trobar la botiga online prou interessant com per a quedar-s'hi i cercar productes amb l'objectiu final de realitzar una compra. Tips a tenir en compte:

Disseny atractiu i responsive
SEO per e-commerce
Bloc amb contiguts relacionats
Velocitat de càrrega
Elements interactius: banners, anuncis,...
Procés de compra senzill
Permetre ressenyes i comentaris
Polítiques de devolució senzilles
Procés de compra senzill
Eines de monitoratge: Google Analytics

Necessites ajuda? »

Aplicacions Web

A Formal Web desenvolupem aplicacions web a mida amb l'objectiu d'agilitzar i millorar el vostre dia a dia. És tracta de software a mida adaptat a tots els dispositius i accessible des de qualsevol lloc. Són aplicacions que destaquen per la seva senzillesa i funcionalitat. A més, es tracta de software multiplataforma, és a dir, funcionament independent del sistema operatiu i sense requeriment de software addicional. De fet, només es requereix un navegador.

Les tecnologies escollides per al desenvolupament:

Frontend: Html, Css, Boostrap
Backend: PHP, Laravel
Base de dades: MySQL

Necessites ajuda? »