about me

El meu nom és Jordi Llobet. Després de molts anys participant en projectes d'obra pública vaig decidir canviar la meva vida professional. En cap moment va ser una decisió fàcil, però sempre vaig pensar que era un bon moment per un canvi. Em vaig decidir per al món de la informàtica. Des de sempre m'havia agradat la tecnologia. Després d'uns anys de dedicació i molt esforç vaig acabar els estudis d'Enginyeria Informàtica.

D'entre totes les vessants que aglutina la informàtica m'he decidit per als projectes web, més concretament per al disseny de pàgines i el desenvolupament d'aplicacions web. Seguint en aquesta línia, he creat el meu projecte FORMAL WEB.

L'objectiu d'aquest projecte és aconseguir que les empreses puguin treure el màxim profit d'internet i les noves tecnologies. Ja sigui amb el disseny d'una nova pàgina web, la introducció en la venda online, o el desenvolupament d'alguna aplicació web que faciliti el dia a dia o la relació del negoci amb els clients, com ara el Gestor de reserves per a petits comerços o qualssevol de les Aplicacions Web.

Llenguatges i eines per als projectes

HTML5 89%

CSS3 82%

BOOTSTRAP 79%

PHP 75%

LARAVEL 70%

JAVASCRIPT 60%